500 kr rabatt på elavtal från Göta Energi AB!

SaveSavedRemoved 0
500 kr rabatt på elavtal från Göta Energi AB!
Deal Score+1
Logga in för att ta del av erbjudandet
Deal Score+1
Logga in för att ta del av erbjudandet

Göta Energi – Det enkla valet för dig som gillar billig el

De senaste åren är Göta Energi det elbolag som har växt mest i Sverige tack vare prismedvetna  konsumenter. Det har gjort oss till Sveriges största utmanare på elmarknaden. Det innebär att våra  kunder kan slappna av och njuta av tryggheten i att ha gjort rätt val. Välkommen du också. 

• Rörligt elavtal med ett av marknadens lägsta påslag – endast 1 öre/kWh 

• Möjligheten att förbättra ditt elavtal 

• En timme fri el med Bonustimmen varje dag, året runt 

Många tycker att billig el är det viktigaste när de väljer elbolag. De senaste fem åren är Göta Energi det elbolag som har växt mest i Sverige tack vare prismedvetna konsumenter. Det har gjort oss till Sveriges största utmanare på elmarknaden. Det innebär att våra kunder kan slappna av och njuta av tryggheten i att ha gjort rätt val. Välkommen du också.

Få konkurrenskraftiga elavtal hos Göte Energi AB – ledande leverantör av el. Upptäck våra exklusiva rabatter och erbjudanden för seniorer och pensionärer. Vår energilösning är skräddarsydd för att passa dina behov. Spara pengar samtidigt som du får pålitlig och hållbar energi. Utforska Göte Energi AB idag och dra nytta av våra förmånliga erbjudanden för seniorer och pensionärer

Seniorbonus.se
Logo
Gå med gratis
Telefonnummer (obligatoriskt)
Personnummer (ÅÅMMDD) (obligatoriskt)

Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att du är över 55 år

Återställ lösenord