Så får du din hud att blomstra!

Hur tar man bäst hand sin hud? Rengöring är A och O. Att rengöra huden med någon form av hudvårdsrengöring varje morgon och kväll tar bort både smuts, föroreningar och gammal make up. Någon gång i veckan kan man unna sig en mild peeling för att få bort döda hudceller. Det gör att efterföljande cremer verkar bättre. Huden behöver fukt i massor. Här finns underbara fuktmasker och fuktcremer i alla prisklasser.

På dagen kan vi med fördel ha en lättare fuktcreme medan vi kan unna oss en tjockare och mer närande nattcreme. Vill du gå all in på hudvård så använd dig av serum som fyller just dina individuella behov och en ögoncreme för den tunna huden runt ögat. Glöm inte att skydda huden mot solljus och ljus från datorer och telefoner. Detta gör vi genom att varje morgon använda oss av ett solskydd med helst 50 spf.

Är vi uthålliga i vår hudvård och använder oss av tillräckligt bra produkter kan vi faktiskt stoppa och till med vrida tillbaka synliga ålderstecken i huden. Hitta produkter här: https://seniorbonus.se/hudvard-fran-hudoteket/

Foto av cottonbro från Pexels

Seniorbonus.se
Logo
Gå med gratis
Telefonnummer (obligatoriskt)
Personnummer (ÅÅMMDD) (obligatoriskt)

Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att du är över 55 år

Återställ lösenord