Hur fungerar pensionärsrabatt?

Att navigera i världen av rabatter behöver inte vara komplicerat, särskilt inte när du har rätt information. Här på Seniorbonus gör vi processen enkel och transparent, så att du kan njuta av förmånerna utan krångel.

Du måste för det första vara 55+

Grunden för att få tillgång till pensionärsrabatter är din ålder. Du måste vara minst 55 år. Detta är din biljett till en värld av besparingar, erbjudanden och kvalitetsprodukter och -tjänster. Besök vår hemsida för att lära dig mer om pensionärsrabatter.

Alla seniorer som är 55+ samt pensionärer får ta del av våra erbjudanden

Vi diskriminerar inte baserat på din pensionärsstatus. Alla seniorer, oavsett om du är pensionär eller inte, är välkomna att dra nytta av våra fantastiska erbjudanden. Vårt mål är att göra dina gyllene år så givande och ekonomiskt fördelaktiga som möjligt.

Du måste skaffa en medlemskap hos oss på Seniorbonus

Att bli medlem hos oss är enkelt och öppnar dörren till ständiga besparingar. Medlemskapet är din gateway till exklusiva erbjudanden, specialrabatter och en community av likasinnade individer som värdesätter kvalitet och besparingar.

Ni kommer få rabatter och erbjudanden utskickade på mail också

Vi vill att du ska vara den första att veta! Därför skickar vi regelbundet ut de senaste rabatterna och erbjudandena direkt till din inkorg. Håll dig uppdaterad och missa aldrig en chans att spara.

Vi granskar alla vi arbetar med

Kvalitet och tillförlitlighet är kärnan i vår verksamhet. Vi granskar noggrant alla våra partners för att säkerställa att de uppfyller våra höga standarder. När du ser ett erbjudande från Seniorbonus, kan du vara säker på att det representerar både värde och kvalitet.

Men du kanske undrar, vilka butiker har pensionärsrabatt? Svaret är enkelt: vi samarbetar med en mängd butiker inom olika sektorer, från mode till resor, och allt däremellan. Vår mångsidighet säkerställer att du hittar något som passar dina behov och önskemål.

Du får självklart bjuda in vänner

Glädjen med att spara är ännu större när den delas. Därför uppmuntrar vi dig att bjuda in dina vänner att bli medlemmar hos Seniorbonus. Dela besparingarna och glädjen med människorna du bryr dig om!

Om du undrar hur intygar man att man är pensionär?, oroa dig inte. Processen är enkel och vi finns här för att hjälpa dig varje steg på vägen. Vår kundtjänst är alltid redo att svara på dina frågor och ge dig den information du behöver.

Med Seniorbonus, är besparingar, kvalitet och en rikare livsstil bara början. Bli medlem idag och börja uppleva fördelarna!

Seniorbonus.se
Logo
Gå med gratis
Telefonnummer (obligatoriskt)
Personnummer (ÅÅMMDD) (obligatoriskt)

Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att du är över 55 år

Återställ lösenord