Vanliga frågor & svar

Seniorbonus.se är en helt gratis tjänst – vi debiterar dig inte en enda krona när du söker på vår webbplats, öppnar ett konto, går med i vår e-postlista eller tecknar ett erbjudande. 

Vi värdesätter våra användares integritet och förtroende framför allt annat. Det är därför vi aldrig hyr, säljer eller delar personlig information om dig med andra människor eller icke-anslutna företag. Om du någon gång vill avsluta ditt konto, vänligen kontakta kontakt@seniorbonus.se.

När du beställer tjänster eller köper produkter online tillhandahåller företag och butiker ofta rabattkoder eller kampanjkoder för rabatter som du kan ange i kassan när du skall genomföra ett köp. Leta rätt på en inmatningsruta som vanligtvis är märkt med ”rabattkod”, ”kupongkod eller en annan variant och klistra in eller skriv koden du hittade på Seniorbonus.se i det fältet. 

Med vissa produkterbjudanden och andra typer av erbjudanden behöver du inte alltid en rabattkod. Allt du behöver göra är att klicka på knappen ”Till erbjudande” och rabatten tillämpas automatiskt på ditt köp vid kassan. 

Bläddra ner till botten på ett av våra e-postmeddelanden och klicka på länken ”Unsubscribe” för att se alla dina e-postprenumerationer avslutas.

Kontakta gärna oss på kontakt@seniorbonus.se

Seniorbonus.se säljer inte några produkter eller tjänster. Alla erbjudanden som hittas på Seniorbonus.se skickas och / eller laddas ner från företaget eller onlinehandlaren som är länkad till Seniorbonus.se. Om du har problem med någon produkt eller tjänst som vi levererar föreslår vi att du kontaktar butiken som du har gjort ditt köp på.

Du bör kontakta återförsäljaren eller handlaren direkt om du har problem med din beställning, betalning eller frakt. Kontrollera ditt kvitto, bekräftelsemail eller paketetikett för att avgöra vem du har köpt från och kontakta den handlaren direkt.

Vi älskar att bilda partnerskap med fantastiska företag och vi är glada över att ha möjlighet att arbeta tillsammans. Ta kontakt med oss på kontakt@seniorbonus.se

Seniorbonus.se
Logo
Gå med gratis
Telefonnummer (obligatoriskt)
Personnummer (ÅÅMMDD) (obligatoriskt)

Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att du är över 55 år

Återställ lösenord