Kostnadsfria offerter från städ, bygg m.fl.

SaveSavedRemoved 0
Kostnadsfria offerter från städ, bygg m.fl.
Deal Score+2
Logga in för att ta del av erbjudandet
Deal Score+2
Logga in för att ta del av erbjudandet

Dorunner hjälper kunder att få kostnadsförslag så att de kan jämföra offerter från bra bygg-, flytt-, catering- och städfirmor, samt konsulter och andra tjänsteföretag. Kunderna behöver bara tala om vad de behöver hjälp med genom att fylla i vår enkla mall för offertförfrågan.

För företagare är Dorunner det perfekta sättet att hitta nya kunder och uppdragsgivare utan att behöva leta eller marknadsföra dig aktivt. Vi skickar dagligen offertförfrågningar från våra användare till våra medlemsföretag.

HusAssistans
Bostadsägarens problemlösare dygnet runt – Ingen bindningstid, ingen självrisk.

En internationell succé har nu kommit till Sverige, jourhjälp för ditt hem om olyckan skulle vara framme med utryckning inom 3 timmar i utvalda regioner. Enligt samma logik som VägAssistans för din bil, så är Dorunner HusAssistans din livlina när problem och oförutsedda händelser uppstår med hemmets viktigaste funktioner som el, värme, vatten och avlopp. Med ett telefonnummer – dygnet runt under årets alla dagar – löser vi dina problem. Vi ser till att du får en snabb, professionell felavhjälpning utan att du behöver ta kostnaderna (upp till 10 000 kr). Dessutom slipper du efterkommande pappersexercis, vi hanterar till och med fakturan.

Till skillnad från felavhjälpning via din hemförsäkring, så slipper du stå rådlös när olyckan är framme och ringa på måfå efter en hantverkare som kanske inte svarar. Dessutom slipper du självrisken som kostar dig minst 1 500 kronor för varje enskilt ärende och att ärendet eventuellt inte täcks av din hemförsäkring.

Vad som ingår:
– Jourservice
– Utryckning
– Reparationer och reservdelar
– Felavhjälpning upp till 10 000 kr (täcker i princip alla ärenden)
– Självriskeliminering

Seniorbonus.se
Logo
Gå med gratis
Telefonnummer (obligatoriskt)
Personnummer (ÅÅMMDD) (obligatoriskt)

Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att du är över 55 år

Återställ lösenord